تحقیق کیفیت حسابرسی، اندازه حسابرس و دوره تصدی حسابرس

دسته بندي : علوم انسانی » حسابداری
توضیحات:
تحقیق با موضوع کیفیت حسابرسی، اندازه حسابرس و دوره تصدی حسابرس، در قالب ورد و در 85 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:
در این فصل ، پژوهشگر مبانی نظری و پیشینه پژوهش را در قالب بخش های زیر تدوین داده است :
بخش نخست : کیفیت حسابرسی
بخش دوم : اندازه حسابرس،تخصص گرایی در صنعت و دوره تصدی حسابرس
بخش سوم: جریان وجه نقد آزاد، تعاریف و مشکلات نمایندگی ناشی از آن
بخش چهارم : نظریه مدیریت سود و اقلام تعهدی اختیاری
بخش پنجم : مفاهیم سود و نظریه نمایندگی
بخش ششم : تببین رابطه بین مدیریت سود و کیفیت حسابرسی
بخش هفتم : پژوهشهای انجام گرفته در زمینه پژوهش حاضر

2-2) کیفیت حسابرسی :
از کیفیت حسابرسی تعریف های گوناگونی کرده اند. در ادبیات حرفه ای کیفیت حسابرسی در رابطه با میزان رعایت استاندارد های حسابرسی مربوطه تعریف می شود. در مقابل پژوهشگران حسابداری ابعادی چندگانه برای کیفیت حسابرسی قائلند و این ابعاد اغلب به تعاریفی که ظاهری متفاوت دارند منجر می شود عمومی ترین تعریف ها از کیفیت حسابرسی عناصر زیر را در بر می گیرد :
- احتمال وجود اشتباهات عمده در صورت های مالی که حسابرس بتواند آنها را کشف و گزارش کند .
- احتمال این که حسابرس برای صورت های مالی حاوی اشتباهات با اهمیت گزارش مشروط صادر نکند .
- سنجه ای برای توان حسابرس در کاهش اشتباهات و تحریفات جانبدارانه و بهبود کیفیت داده های حسابداری
- دقت اطلاعاتی که حسابرس درباره آنها گزارش صادر کرده است .
تعاریف مذکور درجات متفاوتی از ابعاد شایستگی و استقلال حسابرسان در انجام حسابرسی (استقلال واقعی ) و همچنین چگونگی درک استفاده کنندگان از استقلال آنها را در بر می گیرند (علوی طبری و همکاران، 1388،ص 33)1.
اگر چه کیفیت درک شده حسابرسی می تواند با کیفیت واقعی حسابرسی مرتبط باشد اما لزوماً یکسان نیست. بنابراین ، حسن شهرت و مراقبت حرفه ای برای حفظ ویژگی های واقعی کیفیت حسابرسی و کیفیت درک شده استفاده می شود. به علاوه، باید در نظر داشت که مراقبت حرفه ای حسابرس کیفیت اطلاعات صورت های مالی را تحت تاثیر قرار می دهد در حالی که حسن شهرت حسابرس چگونگی درک ذی نفعان از اطلاعات مذکور را متاثر می سازد.

فهرست مطالب:
فصل دوم: مروری بر ادبيات تحقيق
1-2 مقدمه 17
2-2) کیفیت حسابرسی : 17
1-2-2) چارچوب کیفیت حسابرسی 18
2-2-2) مباحث نظری و شواهد تجربی در باب کیفیت حسابرسی 20
1-2-2-2) تقاضا برای کیفیت حسابرسی 22
2-2-2-2) عرضه کیفیت حسابرسی 23
3-2-2-2) رابطه بین اجزای کیفیت حسابرسی 24
4-2-2-2) محصولات کیفیت حسابرسی 26
5-2-2-2) خلاصه محصولات کیفیت حسابرسی 33
3-2) اندازه حسابرس 35
4-2) تخصص گرایی در صنعت 37
5-2) دوره تصدی حسابرس 39
6-2تعریف جریان وجوه نقد آزاد 40
1-6-2 محاسبه جریان وجوه نقد آزاد 40
2-6-2 جریان وجوه نقد آزاد و مشکلات نمایندگی ناشی از آن 41
7-2 نظریه مدیریت سود 43
1-7-2ارتباط ارزشی سود و نظریه های مدیریت سود 44
2-7-2 منتخب نظریه های رقیب 46
3-7-2نظریه ی شرکت 47
4-7-2 رویکرد هزینه ی قراردادها 49
5-7-2)مديريت سود 51
1-5-7-2) فرضیه های طرح پاداش 53
2-5-7-2) فرضیه های قرارداد بدهی 53
3-5-7-2) فرضیه های هزینه های سیاسی 53
6-7-2) انگیزه های مدیریت سود 54
1-6-7-2) تامین انتظارات تحلیل گران مالی 54
2-6-7-2) به منظور جلوگیری از مشکلات تعهدات استقراض و تلاش برای کم کردن هزینه های سیاسی 55
3-6-7-2) هموارسازی سود طی یک دوره زمانی بلند مدت با رشد مناسب 55
4-6-7-2) تامین کردن احتیاجات طرح پاداشی 56
5-6-7-2) تعویض مدیریت 56
7-7-2)مديريت سود خوب در برابر مديريت سود بد 56
8-2)مفاهيم مختلف سود 58
1-8-2)سود 58
2-8-2) اهداف گزارشگري سود 58
3-8-2) پيش بيني سود و استفاده كنندگان پيش بيني سود 59
4-8-2) فوايد سود براي سرمايه گذاران 60
5-8-2) تئوری نمایندگی 62
6-8-2) انواع قراردادها و نظريه نمايندگي 65
1-6-8-2) قرارداد برمبناي رفتار يا زمان 66
2-6-8-2) قرارداد برمبناي نتيجه يا محرك 67
7-8-2) هموار سازي سود 67
1-7-8-2) انواع هموارسازي سود 69
2-7-8-2) روش های هموارسازی سود 71
8-8-2) حسابداري تعديلات جامع 71
9-8-2) حساب سازي 72
9-2) تبیین رابطه بین مدیریت سود و کیفیت حسابرسی 72
10-2) بحث کلی 76
11-2) پژوهشهای انجام گرفته در زمینه پژوهش حاضر 81
1-11-2) پژوهشهای انجام شده برون از کشور 81
2-11-2) پژوهشهای انجام شده درون کشور

منابع دارد
دسته بندی: علوم انسانی » حسابداری

تعداد مشاهده: 681 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 85

حجم فایل:185 کیلوبایت

 قیمت: 13,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب doc و در 85 صفحه، قابل ویرایش.